Narcos

Karos sorompók

Alkalmazható: 3,75m

7,6m

12m széles bejárók lezárására

A legújabb fejlesztésű automata sorompó család. Újítás, formatervezés és fokozott biztonság. A sorompón és a változatos kiegészítő elemeken a lágy kontúr és a lekerekített sarkok ellensúlyozzák a szél hatásait. A GARD széria a jövő generáció vezérléseivel vannak felszerelve melyek garantálják utcák, parkolók, közterületek megfelelő lezárását lakosság és ipari használatra egyaránt. A GARD-12 a CAME sorompók legnagyobbika akár 12 méter nyílás lezárására alkalmas. A GARD sorozat sorompórendszer összeköthető számos olyan CAME beléptető rendszerrel amely lehetővé teszi az azonosítást-memorizálást és az illetékes személyek ki és beléptetését.

Alkalmazható: 2,5m

4m

6,5m széles bejárók lezárására

Gyorsműködésű karos sorompó család. Gépkocsibejárók ellenőrzéséhez ideális. Automatikus sorompó működtető rendszerek 24V egyenáramú működési változatban is. A sorompók sebességének szabályozását a telepítési hely és forgalmának megfelelően lehet állítani. nem igényel időszakos karbantartást. A ház fényes felületű rozsdamentes cél kivitelben is kapható.

Láncos sorompó

lancos_sorompo

CAT láncos sorompó

Elegáns megjelenésével és kompakt formatervezésével könnyen alkalmazható és működtethető a legkülönfélébb építészeti környezetbe. Ideális egy vagy több férőhelyes privát és nyílvános gépkocsiparkolók lezárására.A láncos sorompókat exkluzív megjelenésük alapján elsősorban építészetileg igényes, városi beépítettségű környezetben történő használatra javasoljuk. A CAT sorozat szérialáncai max 8méter illetve max 16méter széles bejárók lezárását teszi lehetővé.

Elektromos parkoló és mechanikus parkolóőrök

-Parkolóőr, mely távkapcsolóval egyszerűen és kényelmesen működtethető, így Önnek mindig szabad parkolóhelye lesz. Nem igényel időszakos karbantartást. Kézi kioldásu kireteszelés áramkimaradás esetén. Bármilyen útburkolatara telepíthető.
-Erős és egyszerűen telepíthető kézzel működtethető parkolóőrök festett kivitelben.

Forgalom korlátozó oszlopok

Elektro-mechanikus forgalom-korlátozó oszlop

Földbe süllyeszthető elektro-mechanikus (motoros) forgalomkorlátozó oszlopok illetéktelen behajtás megakadályozására szolgálnak. A fix- és eltávolítható oszlopok kialakítása a közterületek díszei is egyben.

Beléptető és parkoló rendszerek

Lengő és forgó villás beléptető rendszerek.

Megfelelő megoldás a gyalogos forgalom szabályozására. Telepíthető minden olyan helyre ahol magas ki és beléptető gyalogosforgalmat kell lebonyolítani, például strandok, stadionok, középületek, sportlétesítmények esetében. Illetve olyan épületekbe ahol a közönségforgalmat szabályozni szüksége, de gyorsan kell megoldani a belépésre jogosúltak áthaladását.

Fizetőparkoló rendszer

Az Automata kasszás parkolórendszer kezelőszemélyzetet nem igénylő rendszer parkolóházakhoz, bevásárlóközpontokhoz, megoldás akár többszintes parkolókhoz is.

Automata portálajtók

PORTALP automata íves ajtók

PORTALP automata teleszkópos ajtók

PORTALP hermetikus és hanggátló tolóajtók

Az automata tolóajtók széles méretválasztékkal és új formavilágával meghatározzák üzletek, bankok, irodaházak bejáratát. A tolóajtó helyszűke esetére is kiválóan alkalmas. Illetve a hermetikusan záródó és hanggátló tolóajtók kórházi műtőkhöz, laboratóriumokhoz lettek kialakítva.

Scroll Up