Narcos

Vasalatok - Sínek - Görgők

A kapuszereléshez és javításhoz szükséges valamennyi alkatrészt, professzionális görgőket, síneket, vasalatokat, egyszerű és csapágyazott, nagy teherbírású forgáspontokat forgalmazunk. Legyen a kapu oszlopa tégla , zártszelvény, terméskő vagy beton, bármilyen kapuhoz megtalálja a megfelelő megoldást!

Az alábbi kiváló minőségi termékeket biztosítjuk vevőinknek.

Vasalatok, forgáspontok szárnyaskapuhoz

Egyszerű forgáspontoktól a csapágyazott, nagy teherbírású forgáspontokig. Legyen a kapu oszlopa tégla, zártszelvény, terméskő, vagy beton. Bármilyen szárnyaskapuhoz megtalálja a megfelelő megoldást. Hegeszthető, állítható forgáspontok, ütközőbak, felső illetve alsó csapágyazott forgáspontok széles választéka.

Vasalatok, kerekek, görgők toló és úszókapuhoz

Lakosságitól az ipari méretig, legyen az alsósínes, függesztett, vagy úszó tolókapu, nálunk mindent megtalál hozzá. Görgőbak-felfutógörgő-felfutóbak-úszókapu sín szettek.

Vasalatok lapozókapuhoz

Ipari lapozókapuhoz nálunk minden alkatrészt megtalál. A kapu keretétől a felső függesztőelemig, zsanérokat és alsó megvezetőket, alsó síneket.

Távadók

Különböző típusú márkájú távnyitók széles választéka

Elromlott, törött, elhangolódott, elveszett TÁVIRÁNYÍTÓK pótlása gyári vagy univerzális termékekkel., Napi munkánk során egyre többször keresnek meg bennünket azzal a kéréssel, hogy akár az általunk, akár más cég által telepített kapu távnyitójának pótlására lenne szükség vagy szeretnének újabb, kisebb, dizájnosabb távnyitókat vásárolni.. Akár új távirányítóra vagy a régi távirányító pótlására, kaputechnikai  alkatrészre vagy csak segítségnyújtásra van szükségük, tapasztalt szakembereink barátságos környezetben fogadják Önöket, és segítenek megtalálni a legjobb megoldást .Különböző típusú távirányítók forgalmazása.

Kovácsoltvas elemek - Kovácsoltvas termékek - Kapudíszek

Kovácsoltvas elemek széles választékát kínáljuk különböző méretekben, egyedi formában az egyszerűtől a bonyolultig, melyből kovácsoltvas kapuk, korlátok, rácsok készíthetőek. Csúcsdíszek, tömör golyók, S-elemek, C-elemek, rozetták, csavart elemek, bilincsek, közbenső díszek, korlát elemek forgalmazását illetve elkészítését is vállaljuk.

Kaputelefonok-GSM rendszerek

Győződjön meg ki érkezett Önhöz

A kaputelefon vásárlás előtt el kell dönteni, hogy megelégszünk-e a csak hangot továbbító audió, vagy a kaputól a lakásba képet is továbbító, és ezáltal nagyobb biztonságot nyújtó video kaputelefont szeretnék. Minden kaputelefon képes kapunyitásra is, ha mágneszárat is vásárolunk, illetve szerelünk fel hozzá.

Bejárati ajtó, kapu, garázs, sorompó, parkoló oszlop, ingyenes nyitása mobiltelefonnal. 8-tól akár 200 felhasználó számára. Megfizethető családi garázs-, lépcsőház-, bejárati-, sorompó- és kapunyitó modul. Telefonszámra felprogramozható, ráhívással működtethető GSM kapunyitó és távkapcsoló. A relés kimenetek állandó, vagy meghatározott időre történő távkapcsoltatása is lehetséges. Ipari, üzleti és céges felhasználásra és társasházak részére is kiválóan alkalmas. A cég dolgozói és a társasházak számára a beléptetés egyetlen GSM ráhívással a hívószám azonosítással lehetőségével. Vezérelhető az eszközzel ajtó, kapu, sorompó, garázs, parkoló oszlop, mélygarázs bejárat. De hasonlóképpen alkalmas beléptető rendszer részekénti használatra, vagy távoli eszközök indítására, újraindítására, ki- és bekapcsoltatására egyaránt.

Ajtóbehúzók - Ajtófékek

Különböző típusú ajtóbehúzók jellemzői:
Valamennyi ajtófék teljes egészében alumínium házzal, spirál rugóval készül, és a beépített kiegyenlítő szelepnek köszönhetően működésük a külső hőmérséklettől nem függ. Az ajtó fékek típus választéka a szokásos hétköznapi igényeket épp úgy kielégíti, mint az egészen speciális elvárásokat.

Típusai:
könnyített nyitású: ahol gyerekek, idősek sokat használják, a nyitás megkönnyítésére.
fokozatmentesen állítható erejű: állítható ajtóbecsukási erő a tartományok között.
párhuzamos karos: ha az ajtó kifelé nyílik, a behúzó a védett belső oldalra kerülhet.
csúszókaros: helyszűke esetére, ahol a kar vagy a behúzó nem fér el.
becsapó funkciós: ez a funkció növeli az ajtó zárási sebességét mielőtt az ajtó teljesen bezáródna.
kicsapódás gátlós: erős széllökés esetén meggátolja az ajtó kicsapódását.
késleltetett zárású: a beszabályozott ideig lassan engedi becsukódni az ajtót.

Scroll Up